Mitt nattduks och vardagsrumsbord + pall i badrummet

Satt och läste i Therese blogg ikväll och fick mig ett rejält skratt.
Inom loppet av en millisekund, innan jag läste mitt namn, förstod jag vem som avsågs.
SÅ, här kommer MIN förklaring Therese.

På mitt nattduksbord, när jag ligger i sängen, finns ALLTID min mobil, ett gäng böcker, ett Ior-underlägg till min kaffekopp, ibland även en kaffekopp-för det mesta MED kaffe i på underlägget, ett gäng böcker, ett block att skriva bra eller dåliga eller bara saker i, en eller flera pennor, en vattenflaska-med eller utan vatten beroende på hur mycket jag druckit + laddkabel till både mobil och kamera.
Ibland finns även kameran på nattduksbordet.
I sängen när jag ligger där finns alltid min dator. När jag inte orkar surfa och blogga och roa mig med annat datoraktivt så ligger datorn på golvet bredvid sängen.

På vardagsrumsbordet finns alltid min dator, diverse lappar av olika slag, att göra-listor, möjligen nån räkning att betala, en eller flera pennor, troligen en kaffekopp-dock utan IOrunderlägg, min mobil + laddkabel till mobil och kamera.

Vid badkarskanten på en pall har jag en bok, mina läsglasögon-som jag bara verkar behöva just där?, min mobil men INGEN laddare till kamera och mobil.   *ler*

Jag går i princip aldrig någonstans utan min mobil.
Knäppt ?
Tja, troligen men så är det.

Kommentarer
Postat av: Therese Bergsmo

Ja, alltså allt det där kan jag också lägga överallt, det är bara det att sladdarna sällan passar med önskade hål... så att säga. Det är konstant fel sladd på fel ställe. Grrr Sen att vi har en huligan-katt som har en förkärlek att tugga sönder just ladd-sladdar gör ju inte saken bättre - man måste gömma dem väl om de ska överleva, så väl att inte ens jag hittar dem. Kanske beror på att man börjar bli senil, vad vet jag?



Förresten Inkan, vad har du för megastort nattygsbord? Om du får plats med allt det där. Jag är glad om jag får ner både bok och mobil på mitt...



Kram, Therese

2011-01-10 @ 08:46:03
URL: http://www.bergsmo.se
Postat av: Inkan o Ligan

haha, jo det är rätt stort.

Som tur är så äter Prinsen bara elsladdar?!

Och rätt sladd är bra för då går det lättare. hehe

Gammal är alltid bra att skylla på.

:-))

2011-01-10 @ 10:14:33
URL: http://ligans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0