Jag gråter - I'm crying

Det är faktiskt jobbigt att laga mat.
Sådeså......
Ni som känner mig liiite liiiite närmre vet att just matlagning inte riktigt är min grej.
Nu har jag stått och hackat lök.
Nåja, kört den i lökhacken iallafall.
*frust*
Gårdagens mat blev dock gott.
Maria sa att det smakade gott och själv var jag rätt nöjd.
De ni !!

ENGIt is really har workd to cook.
Did you know that ???
You who know me a little bit closer know that cooking is not really my thing.
Now I have stood and minced onion.
Well, I had run it in the onionhacker anyway
.
Yesterdays food became real good and I am satisfied and so was Maria.

Gårdagens läckerheter
Yesterdays delights

Fisk och kräftor
Fish and crayfish


Såsen
Sauce


Klart
Ready


Påsarna med kryddor
The bags of spices


Det tog en stund innan jag listade ut att det här var krondillen dock. 
It took a while before I figured out that this was the crown dill.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Drömmer mig bort...ser de dukade borden dignande under diverse läckerheter...bara en helg bort. För du behöver väl träna :))

2009-08-18 @ 17:47:59
Postat av: Anna.S

Det där blir nog riktigt gott :-)

2009-08-18 @ 17:52:49
URL: http://www.honeysuckles.se
Postat av: Ligans Talesman

Aldrig i livet Lena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

När jag kommer är det kladdkaka som gäller.

Tar med mig egen choklad. fniss

2009-08-18 @ 18:15:47
URL: http://ligans.blogg.se/
Postat av: Ligans Talesman

Det blev jättegott faktiskt och jag är djupt imponerad av mig själv.

hahahahhahah

2009-08-18 @ 18:16:12
URL: http://ligans.blogg.se/
Postat av: Erica

Mycket duktig Inka!! :) Tänk vilken husmor det kommer bli av dig tillslut. ;)

2009-08-18 @ 20:00:26
URL: http://www.cheeserica.com/blogg
Postat av: Ligans Talesman

hahahhahah

In your dreams.

Men det är rätt kul iallafall.

Om jag bara kunde lära mig att läsa innantill också. :-(

2009-08-18 @ 20:32:55
URL: http://ligans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0